вторник, 13 августа 2013 г.

Перед стартом ...

Всі в очікуванні чогось феєричного і величного. 19 серпня починається "Літня школа молодих бібліотекарів" в селі Поляниця що на Івано-Франківщині.
Бібліотекарі зі всієї України будуть мати можливість підвищити свій фаховий рівень, дізнатися багато нового та цікавого і головне поспілуватися з колегами у неформальному середовищі.
А і ще мало не забув, прошу вибачення за таку картинку, але інколи треба "дати стимул" учневі щоб він працював плідніше.

7 комментариев:

  1. Иногда даже не просто стимул, а хорошенький пинок :)

    ОтветитьУдалить
  2. Я також в очікуванні отого феєричного і величного!!!

    ОтветитьУдалить
  3. От і я говорю про той "пинок"... так що запасаємся сіллю і рушницями...

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Напевно, в такий спосіб ми будемо полювати за ідеями та креативом, а сіль - для смаку:)

      Удалить
  4. Успіхів школі! Сумно, що ніхто з нашої бібліотеки не зміг поїхати, тому чекаємо докладних репортажів і освітлення роботи школи. Можна й постфактум, бо під час роботи ніколи буде.
    А картинка суперова - вже собі поцупила :)

    ОтветитьУдалить
  5. Ех, "душа болит, а сердце плачет", відчуваю, у вас класно. Дузі, візьміть із бібліотечного навчання по максимуму, це досвід на довгі роки. Душею і серцем з вами. Ваша Оля Шемота.

    ОтветитьУдалить
  6. Бажаю успіхів Літній школі!Від нашої Чугуївської ЦБС Харківської обл. поїхала на бібліотечне навчання Прокопчук Юлія!!! Вже телефонувала,казала, що дуже гарно зустріли і все дуже гарно!!!А ми чекаємо на фотографії та репортажі з Літньої школи!

    ОтветитьУдалить